SAJAM UDRUGA - 29.09.2012.

Ove godine, po drugi puta, Chorus Carolostadien sudjeluje na Sajmu udruga u organizaciji grada Karlovca i udruge Carpe Diem. Sajam se će održati na lokaciji Šetališta dr.Franje Tuđmana odnosno u popularnoj karlovačkoj Promenadi. Pozivamo sve građane da posjete naš štand gdje će moći dobiti informacije o projektima i aktivnostima koje provodimo i aktivno se uključiti u naš rad. Chorus Carolostadien održat će i kratak nastup oko 11.30 sati.

 

CANTA AL MAR 2012. CALELLA, ŠPANJOLSKA

Međunarodno natjecanje pjevačkih zborova

Zahvaljujući gradu Karlovcu, županiji Karlovačkoj, Ministarstvu kulture RH i brojnim sponzorima i donatorima koji su prepoznali kvalitetu našeg rada, Chorus Carolostadien odlazi na međunarodno natjecanje zborova koje se održava u Španjolskoj od 17. do 21. listopada 2012. Natječemo se u dvije kategorije (F) folklor i (P) pop sa ukupno 8 skladbi. Među više od 50 zborova iz 20 zemalja svijeta našom izvedbom pokušat ćemo dokazati da i amateri velikim zalaganjem i željom mogu postići svjetski vrijedne profesionalne rezultate.

Canta al mar službena web stranica

 

  KARLOVAC          

05.06.2012. u 19.00 sati - dvorana pastoralnog centra Presvetog Srca Isusova

U sklopu prezentacije knjige "Čarolija quillinga - ponovni život papira" autorice Halyne Kubinske, Chorus Carolostadien izvodi slijedeći program:

S.Rachmaninov: Bogoroditse Devo iz Vsenoshchnoe bdenie Op.37

F.Mendelssohn Bartholdy: Der 43.Psalm Richte mich, Gott

J.Kaplan: Ka se je jur vila

dirigent Marijan Tucaković, prof